Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Despre masti venetiene si pictura se vorbeste de sute de ani, despre artisti cunoscuti si consacrati sau simpli oameni creatori de frumos se scrie de sute de ani, asa ca nu ne e departe gandul de a ne cauta loc si noi printre acestia.
De ce? Bizar, am putea spune, insa vrem sa credem si, mai ales, ni s-a demonstrat de-a lungul celor multi ani de cand am inceput aceasta incitanta aventura ca putem aduce in atentia publicului larg, lucrari si creatii de o anumita valoare artistica.
Se fac deja 5 ani de cand activam si in online, sub diverse nume, insa singurul care va ramane mereu este cel al artistului, artist pe care probabil unii dintre voi l-ati cunoscut chiar personal, si anume Conghilete Constantin.
Am lucrat frumos in toti acesti ani, suntem mandri de ceea ce am lasat in urma, suntem mandri ca in tot acest timp diverse publicatii online sau clasicele jurnale au scris despre noi, simtindu-ne apreciati dupa ce o lumina calda a cazut asupra lucrarilor noastre, calauzita de literele de aur ale celor ce i-am impresionat si determinat astfel sa scrie despre noi.
In cateva randuri, sa ne prezentam celor ce pana acum nu ne-au cunoscut?
Artist, Conghilete Constantin, roman, de origine italiana, pasionat de o viata de tot ceea ce inseamna arta, incepand de la cea fotografica si arta modelajului, pana la pictura si creatii traditionale italienesti.
Alaturi de el, o mare echipa, incepand de la familie, prieteni apropiati si poate cel mai important oameni pe care i-am cunoscut pe tot acest parcurs, oameni ce nu s-au sfiit sa ne intinda de fiecare data o mana de ajutor, si carora le multumim inca o data. Este un sentiment unic, cel care, iti aduce aproape oameni pe care cu o zi inainte nici nu ii cunosteai, ce devin dupa ani si ani, adevarati camarazi de drum.
Despre creatii, poate nu e locul sa vorbim aici, dar va invitam respectuos sa vizitati site-ul nostru, si poate chiar si pagina asociata de Facebook (Masti Venetiene, Tablouri – Conghilete Constantin), loc in care incercam aproape zilnic sa aducem in atentia Dumneavoastra, ultimele noastre lucrari.

NU uitati, ne puteti contacta oricand prin sectiunea de “Comanda” a acestui site sau trimitandu-ne un mesaj pe pagina de Facebook “Masti Venetiene, Tablouri – Conghilete Constantin”.

Va multumim pentru tot si va invitam sa ne contactati indiferent de situatie!